“Gasprom” postao sponzor Lige šampiona

Izvor: BKTV News, 09.Jul.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Gasprom” postao sponzor Lige šampiona

Ruska kompanija “Gasprom” postala je zvanični sponzor UEFA Lige šampiona za period od 2005. do 2015. godine, te UEFA Superkupa za 2012, 2013. i 2014. godinu.
Gasprom” se priključio Hajnekenu, UniKreditu, Fordu, MasterKardu i Soniju kao šesti i poslednji zvanični partner Lige šampiona, dok je Adidas zvanični snabdevač.
“Gasprom” >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je sponzor mnogih evropskih klubova, a najviše ulaže u šampiona Rusije Zenit iz Sankt Peterburga. Sponzor je i nemačkom Šalkeu, te Crvenoj zvezdi.
“Gasprom” je najve’i svetski izvoznik priprodnog gasa i jedna od najve’ih ruskih kompanija, a osnovan je 1989. godine. Kompanija je delom privatna, ali većinski deo akcija kontroliše ruska vlada.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.