Haradinaj protiv Specijalnog suda, ZSO i demarkacije granice s Crnom Gorom

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj protiv Specijalnog suda, ZSO i demarkacije granice s Crnom Gorom

Premijer Kosova i lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da se ta stranka protivi osnivanju Specijalnog suda za zločine OVK-a, protivi se i formiranju Zajednice srpskih opština, a protiv je i sporazuma o demarkacije sa Crnom Gorom.

Haradinaj je u Đakovici gde je razgovarao sa gradonačelnikom Ardianom Đinijem kazao da se sporazumu o demarkaciji granice protivio i dok je bio u opoziciji.

"Takav stav imam i kao predsednik Vlade, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ne prilagođavam se dnevnim potrebama. Mi smo prilagođavanjem došli u situaciju da nas tretiraju kao monetu za potkusurivanje. Time nikada nećemo postati nezavisna i suverena država koja donosi odluke", kazao je Haradinaj.

Kosovski premijer je demantovao navode prištinskih medija da je njegov sedmodnevni odmor u jednom skijaškom centru u Švajcarskoj koštao građane 80.000 evra.

"Na odmoru sam bio samo tri dana, što me je koštalo 7.000 evra i sve sam platio svojim parama", kazao je Haradinaj i dodao da neće da polemiše s medijima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.