Pokazao pravo lice! Haradinaj protiv Specijalnog suda za zločine OVK i Zajednice srpskih opština

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazao pravo lice! Haradinaj protiv Specijalnog suda za zločine OVK i Zajednice srpskih opština

Protiv sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom

Kosovski premijer i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da se ta stranka protivi osnivanju Specijalnog suda za zločine OVK, formiranju Zajednice srpskih opština, a protiv je i sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom.

Haradinaj je prilikom posete Ðakovici kazao da se sporazumu o demarkaciji protivio i dok je bio u opoziciji, prenosi RTK na srpskom jeziku.

- Takav stav imam i kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Vlade, ne prilagođavam se dnevnim potrebama. Mi smo prilagođavanjem došli u situaciju da nas tretiraju kao monetu za potkusurivanje. Time nikada nećemo postati nezavisna i suverena država koja donosi odluke - kazao je Haradinaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.