Zvezda Onlyfans-a zabrinuta za svoju bezbednost: Reakcija policije je komična

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 09:10

Zvezda Onlyfans-a zabrinuta za svoju bezbednost: "Reakcija policije je komična"

Engleska medijska ličnost imodel Džodi Marš, otkrila je da se "uplašila da napusti svoj dom" i da se plaši za svoj život usred ogorčenog sukoba sa komšijama, za koje tvrdi da su je "uhodili i maltretirali".

45-godišnjakinja je rekla za Dejli mejl da je pod istragom policije Eseksa "zbog nepristojnosti" jer je napustila kuću u toplesu.

Međutim, Marš insistira da je bila na privatnom posedu, na svom imanju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << farmi Frips u Čelmsfordu u Eseksu, gde vodi utočište za životinje, a snimak su snimile bezbednosne kamere njenih komšija, za koje tvrdi da su okrenute prema njenoj kući. Štaviše, Marš tvrdi da su komšije nadgledale njenu imovinu kao i da su zlostavljali nju i njeno osoblje. Ona takođe tvrdi da je njena imovina oštećena i da je deo njene ograde srušen kako bi se bolje videlo njeno imanje.

Marš sada traži nalog za zaštitu od uhođenja protiv petoro njegovih komšija. Naime, ona se žali na "odvratno“ ponašanje policije, tvrdeći da su njene prijave o uznemiravanju ignorisane. Ona je ponašanje policije nazvala "komičnim", otkrivajući da se njeno mentalno zdravlje pogoršalo u toku tekućeg spora i da se osećala "terorisana i uznemirena".

"Komšije sarađuju da mi unište život i uhode me, ali policija moje pritužbe ne shvata ozbiljno", objasnila je Marš i upitala se da li zaista mora da umre pre nego što policija nešto uradi.

Inače, Marš se poslednjih godina povukla iz javnosti kako bi se fokusirala na svoje utočište gde je okružena životinjama. Iako je zvezda rijaliti šou programa Velikog brata insistirala da nikada neće odbiti životinju kojoj je potrebna, ona je otkrila da troškovi vođenja posla mogu biti ogromni.

Marš je ranije ispričala kako se obratila OnlyFans-u da finansira renoviranje na svojoj farmi, zarađujući 60.000 funti za izgradnju ograde na svom imanju.

"Pre nego što smo postali C.I.C (Community Interest Company), sve sam sama finansirala i to sam radio uz pomoć OnlyFans-a. Sama ograda za obezbeđivanje životinja koštala je 60.000 funti, tako da sam morala da je platim sa OnlyFans-om. Moje grudi su platile ograde, a plaćale su i plate osoblja", ističe Džodi Marš.

Kako sada izgleda, gospođa Marš treba da prikupi 16.000 funti mesečno da bi farma nastavila da radi, i iako ih zarađuje kroz donacije, priznala je da je „teško“ preživeti kada se pojave dodatni troškovi. Dok je zauzeta planiranjem finansija svog centra za spasavanje životinja, otkrila je da je ponosna što može da odbaci tipičan stereotip da je glamur model 'kučke'.

"Kada sam tek postala poznata, bilo je prilično dobro dokumentovano da sam išla u privatnu školu i da sam bila veoma pametan, tako da mislim da su ljudi koji me poznaju od početka znali da sam pametna. Mnogi su me mrzeli i pitali "zašto ona izbacuje s*se, a pametna je". Jednostavno: videla sam to kao najbrži način da zaradim mnogo novca", objasnila je Marš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.