Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žilava je moja Ceca

Na „Farmi” je na početku druge nedelje došlo do smene vlasti, a za „gazdaricu” je postavljena prošlonedeljna „služavka” Snežana Tanasić. „Grandovoj” pevačici Big Mami sluge su Boško i Viktorija, a muž folk pevačice Dragan Tanasić za „Blic” kaže da je Snežana uvek tako vredna kao što je u „Farmi”.

Big Mama je postavljena za novu gazdaricu zahvaljujući oproštajnom pismu koje je ostavila druga izbačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << farmerka Slavica Tripunović Dajana. Nova gazdarica, jedna od najvrednijih na farmi, sada spava u zasebnoj kući, pošteđena je svih kućnih poslova, ima šansu da natera ostale da rade i da od njih pravi sluge.

- Glupo je da ja kao njen muž hvalim, ali ona zaista jeste takva kakva je na farmi. Vredna i odgovorna. To je stvarno ona. Uvek ustaje pre mene, pa već skuva kafu, pa nahrani pse, čak je jednom uhvatila i sneg da čisti, ali sam je ja zaustavio - priča Dragan i osvrće se na Svetlanine suze koje je pustila na farmi.

- Nedostaje joj naša „Vila promaja”, tako ona zove našu kuću. Plakala je jer sam joj ja pre neki dan zajedno sa stvarima poslao i jedno pisamce, na koje su i naši kerovi i mačka zalepili šape, kao da se potpišu, pa ju je i to pogodilo. Dosta smo mi i pre bili razdvojeni, išla je ona na turneje, ali daleko od toga da smo se navikli da ne budemo zajedno - priča muž poznate „Grandove” pevačice i navodi da ovo nije prvi put da se Big Mama susreće sa seljačkim poslovima.

- Mi smo ranije imali stoku, kokoške, svinje" Zna moja Ceca kako treba sa tim. Ja sam školovani seljak (smeh), o poljoprivredi sam učio i na fakultetu, a Ceca je dosta naučila od mene. I uvek je htela sve to da nauči, jer je zaista vredna i radna - priča Dragan i osvrće se na sitne čarke među farmerima.

- Svako je tamo otišao sa nekim ciljem. Svako ima nameru i razlog. Mnogi od njih se nisu navikli na ovakve uslove života. Nisu naučili tako da žive i rade. I nekima je možda teže da se snađu u svemu tome. Zbog toga među njima dolazi do sitnih čarki. A ne može svako uvek da bude super raspoložen - kaže Dragan i navodi da njegova žena Svetlana ima jednu manu.

- Ona je uvek sa svima bila druželjubiva i to ju je mnogo puta u životu koštalo. Sa svima se odmah zbliži i svima veruje, a čini mi se da je tako i u „Farmi”. Video sam da se podžapala sa Cakanom, ali i to će se srediti. Nije Ceca zlopamtilo - priča muž Big Mame i ističe da će izdržati do kraja.

- Njen jedini problem može da bude nostalgija. Ona meni baš nedostaje, a znam da ja nedostajem njoj. Što se tiče ostalog" žilavo je to stvorenje (smeh) - kaže Dragan Tanasić.

Farma" izbačena iz Bosne!

Rialiti šou „Farma” ukinuta je na Televiziji „Pink BH” jer je jedan od učesnika Saša - Đani Ćurčić stavio kokardu na šubaru, koju je inače stalno nosio na farmi, a pevač „Blek Pantersa” Toma Jovanović je potom zapevao pesmu „Od Topole pa do Ravne gore”, dok su ga ostali farmeri pratili.

- S obzirom na to da smo primetili nekorektno ponašanje određenih stanara rialiti projekta „Farma”, u smislu isticanja određenih simbola koji kod građana BiH mogu izazvati osećaj provokacije, odlučili smo do daljnjeg da stopiramo emitovanje ovog šoua na našem kanalu - izjavila je za naš list glavna i odgovorna urednica Televizije „Pink BH” Lajla Torlak i dodala:

- Imamo pravo da, kao nacionalni emiter, biramo koje sadržaje želimo na našem programu, a ne sa beogradskog „Pinka”.

Ukoliko se projekat „Farma” u perspektivi nastavi realizovati isključivo na fonu zabave, što je cilj svakog rialitija, nastavićemo sa njegovim emitovanjem”.

U „Pink Media Group” koji je producent „Farme” kažu da su posebno ponosni na „Pink BH” koja je svojim pojavljivanjem na teritoriji Federacije i Republike Srpske bila jedna od retkih koja je povezala oba entiteta i da se slažu sa svakom njihovom odlukom.

S. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.