Zavodnik Željko Rstić: Zlati i meni je lepo, a Vesni želim da pobedi na “Farmi”!

Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodnik Željko Rstić: Zlati i meni je lepo, a Vesni želim da pobedi na “Farmi”!

Iako je bio u srećnoj vezi sa Vesnom Zmijanac, nakon raskida, Željka Rstića su u medijima povezivali sa brojnim ženama, a spekulisalo se i da je Rstić varao pevačicu.

Međutim, izgleda da ovaj građevinski preduzetnik ne može da odoli ženama sa estrade, te su se na njegovoj listi našle i Zorica Marković, Ivana Šašić i Zlata Petrović.

Informacija da se Željko u jednoj beogradskoj kafani ljubio sa Zlatom odjeknula je u javnosti. U razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za pink.rs, Rstić je otkrio da li je do poljupca došlo, kao i da li postoji nešto između njih dvoje.

Istina je. Vreme će pokazati da li ćemo Zlata i ja biti zajedno. Gotivimo se, lepo nam je u životu. Kada se vidimo, lepo se provedemo”, bio je iskren Rstić, koji ne krije da gaji simpatije prema pevačici.

Takođe, Željko je otkrio i šta se događa između njega i bivše učesnice Farme, Ivane Šašić.

Nema to veze, taman posla. Ivana i ja nikad ništa nismo imali, poznajemo se i to je to. Kakva Ivana Šašić. Sedeli smo na doručku kao normalan svet. Neverovatno, ako sedneš sa nekim, odmah ima tu nečega”, rekao je Željko.

On ne krije da prati Vesnino učešće u najpopularnijem rijalitiju u regionu.

“Pratim Farmu kada stignem. Vesna se super snašla, sve je odlično. Želim joj da pobedi”, poručio je bivšoj devojci Željko.

Da podsetimo, Vesna i Željko raskinuli su četvorogodišnju vezu kada je pevačica saznala za njegove brojne afere. Ona je stavila tačku na vezu kada je tadašnjeg dečka uhvatila u prevari sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, sa kojom je bio i u vezi posle toga.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.