Voli čovek dobar glas: Posle Gabrijele Pejčev, Rade Lazić u šemi sa još jednom pevačicom (foto)

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli čovek dobar glas: Posle Gabrijele Pejčev, Rade Lazić u šemi sa još jednom pevačicom (foto)

Nakon kratke i turbulentne veze sa Pinkovom zvezdom Gabrijelom Pejčev, koju je započeo i završio na Farmi 6, Rade Lazić vratio se u Beč, gde ga je čekala ćerka Niki.
Iako je dosad imao kratke avanture i nije se upuštao u ozbiljne veze, maneken je od nedavno srećno zaljubljen i to u još jednu pevačicu – Miru Milosavljević.
“Mira je zbog posla često u Beču, a preko zajedničkih prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sreli su se u klubu gde je on svakog vikenda. Razmenili su brojeve i eto, rodilo se nešto više od prijateljstva”, kaže izvor blizak Laziću za Pink.rs.
Lazić je već postavljao fotografije sa novom izabranicom na društvene mreže, ali se trudio da sakrije njen identitet.
Međutim, prilikom poslednjeg Mirinog boravka u Beču, par je odlučio da više ne krije svoju vezu te je Rade zajedničku fotografiju postavio na svom Fejsbuk profilu, a uz istu postavio je i srce.

 
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voli čovek dobar glas: Posle Gabrijele Pejčev, Rade Lazić u šemi sa još jednom pevačicom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Nakon kratke i turbulentne veze sa Pinkovom zvezdom Gabrijelom Pejčev, koju je započeo i završio na Farmi 6, Rade Lazić vratio se u Beč, gde ga je čekala ćerka Niki...Iako je dosad imao kratke avanture i nije se upuštao u ozbiljne veze, maneken je od nedavno srećno zaljubljen i to u još jednu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.