VAJS ZORICI: Ti si oličenje zla, ubićeš nekog na Farmi!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAJS ZORICI: Ti si oličenje zla, ubićeš nekog na Farmi!

Ti ćeš nekog da ubiješ na Farmi. A mislim da ćeš Jelenu Golubović. Ti si oličenje zla, vikao je Vajs na Zoricu

Vajs i Zorica su ušli u oštru raspravu. Vajs je konstantno govorio Zorici kako je ona dvolična i da su je svi zvali u emisije posle Farme 4 da je "pljuju", kao i da je ona zla i da će ubiti nekog na Farmi.

"Ti ćeš nekog da ubiješ na Farmi. A mislim da ćeš Jelenu Golubović. Ti si oličenje zla!"m vikao je Vajs, dok mu se Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smejala u lice. "Mico mala slatka, pa vidim da si ti pratio moj rad posle Farme", rekla je Zorica, a Vajs je rekao da je verovao da je ona dobra osova i da joj se sve dešava jer je Bog kažnjava.

"I Staniju si udarila bez razloga, pa ćeš tako i Jelenu. Sve će ti se vratiti od Boga", rekao je Vajs.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vajs sasuo Zorici u lice: Oličenje si zla, bez razloga si udarila Staniju, a verovatno ćeš i Jelenu

Izvor: Svet, 13.Dec.2013, 10:01

Vajs i Zorica su ušli u oštru raspravu. Denser je konstantno govorio pevačici da je dvolična i da su je svi zvali u emisije posle Farme 4 da je “pljuju”, da je ona zla i da će ubiti nekog na Farmi. “Ti ćeš nekog da ubiješ na Farmi. A mislim da ćeš Jelenu Golubović. Ti [..]

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.