Uplašila se konkurencije? Tamara htela da bije Acinu bivšu koja ulazi na “Farmu 7”!

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplašila se konkurencije? Tamara htela da bije Acinu bivšu koja ulazi na “Farmu 7”!

Informacija da će Maja Milošević, bivša devojka Ace Živanovića i “Pinkova zvezda”, ući u Farmu 7, razbesnela je Tamaru Đurić, koja kada je to saznala, htela je da prebije pevačicu.
Kako pink.rs otkriva, Maja će definitivno ući na najpopularnije imanje u regionu 15. februara, a ovo je saznala i klaberka koja je odlučila da to spreči po svaku cenu.
Maja je tokom dana došla u zgradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pink televizije da snimi profil za Farmu 7, a na istom mestu zatekla se i Tamara koja je snimala svoju emisiju. Prema rečima prisutnih, kada je Đurićka videla Maju, započela je razgovor sa njom, koji se pretvorio u žučnu raspravu, a malo je falilo da dođe do tuče. Prisutni su ih razdvojili ovoga puta, a sada ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati i da li će Tamara ponovo pokušati da spreči Majin ulazak u rijalti.
Podsećanja radi, Maja je oborila žiri “Pinkovih zvezda” ne samo glasom, već i izgledom i plesom, a očigledno ni Aca nije ostao ravnodušan, što se nimalo ne dopada klaberki.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uplašila se konkurencije? Tamara htela da bije Acinu bivšu koja ulazi na “Farmu 7”!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Informacija da će Maja Milošević, bivša devojka Ace Živanovića i “Pinkova zvezda”, ući u Farmu 7, razbesnela je Tamaru Đurić, koja kada je to saznala, htela je da prebije pevačicu...Kako pink.rs otkriva, Maja će definitivno ući na najpopularnije imanje u regionu 15. februara, a ovo je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.