Učesnici Zadruge će PREBLEDETI kada ga vide! Najomraženiji rijaliti igrač ikada stiže na imanje u Šimanovcima!

Izvor: Press, 19.Sep.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnici "Zadruge" će PREBLEDETI kada ga vide! Najomraženiji rijaliti igrač ikada stiže na imanje u Šimanovcima!

Produkcija "Zadruge" dugo pregovara sa ovim folk pevačem da uđe u njih šou, a dogovor je konačno postignut!
Foto:puls
Folk pevač Miloš Bojanić, koji je svojevremeno pobedio u rijaitiju "Farma", postaće učesnik "Zadruge 3", saznaje "Kurir".
Bojanić je ređio da uđe kako bi ispoštovao Željka Mitrovića, ali i zbog posebnog uslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na koji su sa "Pinka" pristali.
- Bojanić je u životu stekao dovoljno novca za lagodan život i ne mora da brine za budućnost. Zna se da on ima brojne nekretnine i da ume s parama koje je zaradio od pevanja. Međutim, u njegovom slučaju pare nisu ni bile presudne, već poštovanje prema Željku Mitroviću. On je više puta govorio da mu je vlasnik Pinka omogućio neke stvari i dosta mu pomogao u životu, pa je ovo najlakši način da mu se oduži za sve to - kaže naš izvor i dodaje da je folker u ovoj ponudi prepoznao i izazov:
Miloš Bojanić • screenshot
- Bojanić se pomalo i uželeo adrenalina koji pruža rijaliti. Hteo bi da odmeri snage s novim, mlađim učesnicima i još jednom dokaže sebi da je najbolji, budući da je briljirao u „Farmi“ 2010. godine i zato je tada i pobedio, a i njegovo učešće u „Dvoru“ je bilo zapaženo. U „Zadruzi“ ima dosta ljudi koje privatno voli, a među njima su Ivan Gavrilović i Gagi Đogani. Nije bilo razloga da ne uđe, pogotovo kada mu je Mitrović rekao da će za svoj oldtajmer dobiti posebnu garažu. Tu će Miloš na miru moći da doteruje automobil, što mu je poslednjih godina najveća preokupacija pored pevanja.
Miloš Bojanič je potvdio ova saznanja.
- Dobro. Ulazim u „Zadrugu 3“ da zavedem red i da ih sve razbucam tamo! Kad Miloš uđe, sve će se promeniti - rekao je pevač za "Kurir".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NAJOMRAŽENIJI RIJALITI UČESNIK ULAZI U ZADRUGU: Ulazim da ih sve tamo RAZBUCAM! Naoštrio se JAČE NEGO IKAD!

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2019

Miloš Bojanić uskoro će postati novi učesnik „Zadruge 3“. Kako Kurir saznaje, folker je bio juče na televiziji Pink i dogovorio se o ulasku u rijaliti. Iako je u proteklom periodu demantovao navode da namerava da uđe u najgledaniji rijaliti šou program kako bi pojačao ekipu, ovog puta pristao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.