UZNEMIRUJUĆE: Dva bika teška po POLA TONE sudarila se rogovima u Koridi i na mestu ostali MRTVI (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆE: Dva bika teška po POLA TONE sudarila se rogovima u Koridi i na mestu ostali MRTVI (VIDEO)

Dva velika bika od pola tone, koja su puštena pred publiku u areni u gradu Sanguesa na severu Španije, sudarila su se glavama, prevalila na leđa i od udarca na mestu ostali mrtvi.

Šokantni video prikazuje fatalan sudar bikova koji su u arenu stigli s farme kraj grada Avila, a trebali su da se bore protiv matadora u subotu.

U Sanguesi građani trenutno učestvuju u tradicionalnom festivalu u kojem trče ulicama ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razjarenih bikova, baš kao u obližnjoj Pamploni tokom festivala San Fermin.

Na društvenim mrežama mnogi su komentirali šokantan video, a jedan je korisnik napisao: "Barem su pošteđeni sporog mučenja".

Ovo je poslednji incident nakon niza smrtnih slučajeva tokom borbe s bikovima u Španiji.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) PALI RATNICI: Sudarili se bikovi od pola tone i na mestu uginuli

Izvor: Kurir, 20.Sep.2016

...U jednom trenutku, dva bika, od kojih je svaki težak oko pola tone, su se sudarili glavama u areni i na mestu uginuli od siline udarca Bikovi su stigli sa farme pored grada Avila i posebno su uzgajani za borbu Dok je masa navijala, zatrčali su se jedan ka drugom i pohrlili u smrt..Autor: EPK,Foto:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.