Izvor: Blic, 20.Sep.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN SNIMAK Bikovi se sudaraju u areni i na mestu PADAJU MRTVI

Dva ogromna bika, od skoro pola tone, puštena SU pred publiku u areni u gradu Sanguesa na severu Španje, nakon čega su se sudarilI glavama, prevrnulI na leđa i od udarca na mestu uginulI.

Šokantni video prikazuje fatalan sudar bikova koji su u arenu stigli sa farme kraj grada Avila, a trebalo je da se bore protiv matadora u subotu.

U Sanguesi građani trenutno učestvuju u tradicionalnom festivalu kad trče ulicama ispred razjarenih bikova, baš kao u obližnjoj Pamploni tokom festivala San Fermin.

Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali šokantan video, a jedan korisnik je napisao: "Barem su pošteđeni sporog mučenja".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE: Dva bika teška po POLA TONE sudarila se rogovima u Koridi i na mestu ostali MRTVI (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2016

Dva velika bika od pola tone, koja su puštena pred publiku u areni u gradu Sanguesa na severu Španije, sudarila su se glavama, prevalila na leđa i od udarca na mestu ostali mrtvi...Šokantni video prikazuje fatalan sudar bikova koji su u arenu stigli s farme kraj grada Avila, a trebali su da se bore...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.