UŽIVO ŠTA SE DESILO NA FARMI: Zorica gurnula Gocu glumicu?!

Izvor: Poznati.info, 08.Apr.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO ŠTA SE DESILO NA FARMI: Zorica gurnula Gocu glumicu?!

Zorica i Goca glumica su se i ranije svađale, pre svega zato što glumica veoma malo radi

Zorica Marković je izgleda izgubila živce. Era je ušao u spavaću sobu kako bi ponovo pokušao da probudi farmere. Prišao je Zorici i uzviknuo: “Ustaj ti mafijašice!”

Zorica mu je odbrusila: “Ja mafijašica?!” Bjelica je na to dodala samo jedno “Bravo!”. Zorica je pogrešno protumačila ovaj Gordanin gest, pa ju je gurnula na krevet uz komentar: >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << “Sad si stvarno na//bala!”

Zorica je zatim ušla u garderobu i počela da baca Gordanine stvari. Zbog Erine šale, Zorica je odlučila da mu uzvrati. Stala je iza vrata, pa je sačekala da se on vrati u sobu i nastavi sa buđenjem. Svega nekoliko trenutaka pošto je Era ušao u sobu, Zorica mu je prišla sa leđa i namazala čitavo lice penom za brijanje.

Zorica i Goca glumica su se i ranije svađale, pre svega zato što glumica veoma malo radi. Zorica je nedavno optužila Gocu da je slagala da ju je Era poštedeo rada i nije oribala pod.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.