UŽIVO: Kristijan i Stanija poslednji farmeri

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Kristijan i Stanija poslednji farmeri

Produkcija je izabrala učesnike ovosezonske Farme . Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po sknalima. Izbor učesnika garantuje sve osim dosade. Od ranog jutra, učesnici su počeli da pristižu u karantin! Kristijan Golubović, Stanija, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, Bojan Tomović, Gabrijela Pejčev, učesnica “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pinkovih zvezda”, Novica Zdravković, starleta Tamara Đurić, Nela Bijanić i Ella. Na farmi u Lisovićima nadmetaće se i Rade Lazić, policajac Lepomir Bakić, voditelj Vlada Stanojević, Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović, starleta Jelena Krunić, Goran Kostić Šabanoti… Oni će se boriti za naklonost gledalaca i glavnu nagradu od 50.000 evra.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Na imanje u Lisovićima ušli i Kristijan i Stanija, počela Farma; Prvi gazda Zvezdan

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2015

Produkcija je izabrala učesnike ovosezonske Farme . Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po sknalima. Izbor učesnika garantuje sve osim dosade. Kristijan Golubović, Stanija, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.