UŽIVO: Na imanje u Lisovićima ušli i Kristijan i Stanija, počela Farma; Prvi gazda Zvezdan

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2015, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Na imanje u Lisovićima ušli i Kristijan i Stanija, počela Farma; Prvi gazda Zvezdan

Produkcija je izabrala učesnike ovosezonske Farme . Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po sknalima. Izbor učesnika garantuje sve osim dosade. Kristijan Golubović, Stanija, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, Bojan Tomović, Gabrijela Pejčev, učesnica “Pinkovih zvezda”, Novica Zdravković, starleta Tamara Đurić, Nela Bijanić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Ella. Na farmi u Lisovićima nadmetaće se i Rade Lazić, policajac Lepomir Bakić, voditelj Vlada Stanojević, Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović, starleta Jelena Krunić, Goran Kostić Šabanoti… Oni će se boriti za naklonost gledalaca i glavnu nagradu od 50.000 evra.
Pogledaj vesti o: Farma,   Zvezdan Anđić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MAJA NIKOLIĆ IZVISILA: Zvezdan Anđić prvi gazda na Farmi!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015

Voditelj Ognjen Amidžić objasnio je učesnicima pravila ponašanja da u kupatilu sme da bude samo jedna osoba, dok u gazdinu kuću mogu da ulaze samo gazda i sluge, nema šaputanja....Farma 6 je počela i odmah je, čim su svih 25 takmičara ušli na imanje u Lisoviće, održan sastanak na kojem je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.