Tramp na Kosovu!

Izvor: BKTV News, 29.Jan.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp na Kosovu!

Kada je Husni Redža ispunio konačno svoj san i uzeo iz divljine da na svojoj farmi u zapadnom delu Kosova i Metohije odgaja četiri vuka, nije imao dilemu da će jednog od njih nazvati - Tramp.

"Imam još vukova, ali ovaj ima mnogo energije za sve i veoma je pametan", rekao je Redža, koji za sebe kaže da je holistički veterinar, prenela je agencija Rojters.

Tramp ponovo sebe hvali: Ja sam stabilni genije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tvitujem iz kreveta i zdravo se hranim!

Redža kaže da se divi Trampu, jer ima puno energije, izdaje naređenja, pametan je, te je zbog toga vuka nazvao po američkom predsedniku.

FOTO: Tanjug/AP/Laurent Gillieron

"On ne radi ono što i ostali, on ima svoj stil i svoju misiju", rekao je za predsednika SAD Redža, koji na svojoj maloj farmi gaji piliće, golubove, konje, krave, paunove, a ima i orla.

SKANDAL u Davosu, Tramp IZVIŽDAN!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ovo ima samo na Kosovu: VUK nosi Trampovo ime, a vlasnik tvrdi da im IME NIJE JEDINA SLIČNOST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2018

Ima puno energije, izdaje naređenja, pametan je - zato nosi ime američkog predsednika

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.