Tamara Đurić otkrila kakvu će emisiju voditi na Pinku! (video)

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić otkrila kakvu će emisiju voditi na Pinku! (video)

Učesnica “Farme” i klaberka Tamara Đurić koja je dobila da vodi emisiju na ružičastoj televiziji, otkrila je Ognjenu Amidžiću detalje o njenom voditeljskom debiju.
Trenutno radimo na projektu. Biće to noćni program. Da li da otkrijem? Radiće se o debati. Govorićemo o dobrim i lošim devojkama, pokazaćemo život sasvim obične devojke i život jedne urbane, moderne starlete pa će publika moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sagleda, proceni i da sud kakvim je životom bolje živeti u današnje vreme“, rekla je Đurićeva.
Pogledajte šta je Tamara još ispričala:

Pogledajte kada će bii prikazana Tamarina emisija i koja će biti tema!
Posted by Farma 7 on четвртак 11. фебруар 2016.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tamara Đurić otkrila kakvu će emisiju voditi na Pinku! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Učesnica “Farme” i klaberka Tamara Đurić koja je dobila da vodi emisiju na ružičastoj televiziji, otkrila je Ognjenu Amidžiću detalje o njenom voditeljskom debiju...“Trenutno radimo na projektu. Biće to noćni program. Da li da otkrijem? Radiće se o debati. Govorićemo o dobrim i lošim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.