Svetlana Rističević tvrdi da ju je Marjan seksualno zlostavljao

Izvor: Poznati.info, 10.Dec.2010, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Rističević tvrdi da ju je Marjan seksualno zlostavljao


Samo dan nakon što je bivša supruga učesnika rijalitija 'Farma', Marjana Rističevića izjavila da ju je bivši muž fizički zlostavljao, na internetu su se pojavile fotografije pornografskog sadržaja na kojima je Svetlana Rističević u intimnim pozama sa nepoznatim muškarcem. U izjavi za list 'Alo' Marjanova supruga je potvrdila da je ona na fotografijama i izjavila da ju je Marjan zlostavljao i seksualno, a ne samo fizički.
- Jao, majko mila, je l‘ moguće da mi se ovo dešava? Kunem se u svoje dete da sam se u životu jedino slikala i snimala sa Marijanom i ni sa kim drugim! - bilo je prvo što je izgovorila Rističevićeva.
Međutim, kada smo joj saopštili da muškarac na kompromitujućim fotkama očigledno nije aktuelni farmer, Svetlana je promenila priču. Plačljivim glasom zamolila je da joj pošaljemo slike, kako bi ona videla ko su osobe na njima. Nekoliko minuta kasnije, izjavila je sledeće:
- Da, reč je o slikama iz Marijanove kuće. Ja sam želela da sakrijem tužnu sudbinu koju sam doživela pored njega, ali izgleda da je to nemoguće. Da, jedan od tih muškaraca na fotografijama je moj bivši muž Marijan Rističević, a taj čin se desio u njegovoj spavaćoj sobi na spratu. Fotke su napravljene dok smo još bili u braku. On je mene maltretirao na sve moguće načine - rekla je Svetlana, a onda pojasnila i prisustvo drugih muškaraca na fotografijama:
- Dva puta je dovodio prijatelje kod nas kući i terao me da imam seks sa njima, dok on sve to posmatra i snima. Jednom ih je bilo više. Marijan je non-stop bio pijan i takve stvari su morale da se dese. Ja...
Pogledaj vesti o: Marjan Rističević

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.