Stefan: Nadam se seksu sa Irenom

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan: Nadam se seksu sa Irenom

Izbačeni farmer kaže da ubrzo sledi intimni susret s manekenkom.

Stefan je izašao iz Lisovića i odmah osuo paljbu po farmerima.

Posebno mu je na žulj stao Boki. Tu je i Vendi, za koju smatra da je zavodnica koja sedi na dve stolice. A lepša strana svega je Irena Šućur, sa kojom se muvao još na Farmi.

* Irena i ti ste >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bili na korak do seksa, šta će biti sada, kada ste slobodni?

- Seksa na Farmi nije bilo jer sam poštovao njenu odluku. Ali, da je ona pristala, uradili bismo to. Treba da se vidimo uskoro, pa ćemo znati na čemu smo.

* Tvoje mišljenje o Bokiju, nakon što te je izvređao?

- On je nakaza, bleda kopija Azisa, macoglava foka koja voli muškobanjaste žene, one koje nose „nakurnjak“. Imao sam želju da ga zavalim, kao i Limena, koji je folirant i šlihtara. Ali, kontrolisao sam se.

* Šta misliš o odnosu Vendi i Bokija prema Ekremu?

- Bilo je zanimljivo dok se samo Vendi igrala s njim. Kad se umešala nakaza, počelo je maltretiranje. Vendi je dobra riba i zavodnica. Ne sviđa mi se jer ogovara i ide sa stolice na stolicu. Šta će da radi kad joj debeljko izađe napolje?
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFAN: NADAM SE SEKSU SA IRENOM!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010

Stefan je izašao iz Lisovića i odmah osuo paljbu po farmerima. Posebno mu je na žulj stao Boki. Tu je i Vendi, za koju smatra da je zavodnica koja sedi na dve stolice. A lepša strana svega je Irena Šućur, sa kojom se muvao još na Farmi. Irena i ti ste bili na korak do seksa, šta će biti sada,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.