Stanija bi da bude Kardašijan: Evo kako su fanovi napali pobednicu Farme! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija bi da bude Kardašijan: Evo kako su fanovi napali pobednicu Farme! (foto)

Aktuelna pobednica “Farme” upravo se pohvalila na društvenim mrežama fotkama u uskoj crnoj haljini gde je sebe uporedila sa Kim Kardašijan, i time isporovocirala brojne negativne komentare svojih pratilaca.

Naime, Starija Dobrojević je napravila kolaž fotografija na kojima je u uskoj haljini od lasteksa kakvu je pre dve godine nosila Kardašijanova, što se, sudeći po komentarima, nije svidelo pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji se nisu ustručavali da je dobrano ocrne.

Bože sačuvaj, hvališ se kako kopiraš ljude! Tu haljinu je Kim izfurala pre 2 godine. A ti jadnice sad se hvališ kad joj je cena opala 90 odsto pa si mogla da je kupiš. Kim je jedna jer ne kopira nikog a ti umireš da budeš Kim. Ti samo možeš biti Kim u svojim snovim. Hahaha oćeš da budeš kao Kim Kardašijan, kopiraš je ali ti ne kapiraš da je ona 100 puta lepša od tebe, i svi nju znaju tebe ne znaju, nebitna si devojko!” samo su neki od komentara na račun starlete.

Love this dress 😍

A photo posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on Jan 5, 2016 at 5:41am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.