Sestra Tamare Đurić: Ona će ostaviti Acu čim izađe sa Farme! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Tamare Đurić: Ona će ostaviti Acu čim izađe sa Farme! VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Farma 6 održano još jedno izbacivanje, a pošto je Tamara Đurić direktno nominovana, njena rođena sestra gostovala je u studiju i otkrila da klaberkina veza sa Acom neće opstati nakon izlaska sa imanja.

U razgovoru sa Aleksandrom, sestra Tamare Đurić je otkrila, da klaberka ima uglavnom muško društvu i dodala da su joj Vlada i Miloš iskreni prijatelji, dok je sa Acom preraslo u ljubavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << romansu. Takođe je otkrila da je Dejan, njen dečko i dalje podržava i da stoji iza nje. Iako je sa mladim pevačem započela romansu na Farmi, a iako joj prija njegovo društvo, sestra popularne klaberke tvrdi da će se ta veza rasturiti čim izađe sa imanje.

"Ne znam šta je u njenoj glavi, ali mislim da je sve to rijaliti. Verujem da će se ta veza rasturiti kada izađe i da će se vratiti svom dečku", zaključila je Aleksandra.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.