Seno je zgodno za te stvari: Jelena i Aca imali seks, provalio ih Kristijan!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seno je zgodno za te stvari: Jelena i Aca imali seks, provalio ih Kristijan!

Od igre do seksa put je kratak



Ceo dan se na imanju u Lisoviću šuška da su Jelena Krunić i Aca Živanović imali seks na “Farmi“, a da to kamere nisu uspele da snime.
Jutros je Kristijan Golubović dok je više njih ćaskalo na terasi, rekao da zna ko je imao seks sinoć sa Acom, ali nije hteo da kaže o kome se radi.
A kako je Jelena prošla na prethodnoj žurki kada je pokušala da Kristijana uhvati za… Možete pročitati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << OVDE!
Par sati kasnije Stanija je otkrila Jasmini Medenici da je zapravo reč o Jeleni, koja je po njima ubeđena da niko ne zna šta se dogodilo. Da se starleta nije izbrbljala, gledaoci ne bi ni saznali da su Krunićeva i Živanović vodili ljubav.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OVERILA IMANJE: Nećete verovati sa kim je Jelena Krunić imala seks na Farmi!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2015

Jelena se trudila da sakrije da je sa Acom vodila ljubav, ali farmeri su je razotkrili..Jelena Krunić je do sada nekoliko puta imala seks sa Acom Stefanovićem, ikao njihovi snimci nisu emitovani, tvrdi Kristijan Golubović. On je u razgovoeu sa ostalim farmerima, rekao da zna ko je imao seks sinoć...

Nastavak na Kurir...

TAMARA I JELENA PRAVE NAROD BUDALAMA: Kažu da nisu imale seks, ali Kristijan ih je raskrinkao!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2015, 13:01

One su se pravile lude, pričale da ne znaju o čemu se radi, da nijedna nije imala seks na Farmi, ali ih je Kristijan ubrzo raskrinkao i prokmentarisao u svom stilu..Klaberka i igračica, Tamara Đurić i Jelena Krunić pokušale su da slažu sve Farmere, kao i javnost, da nijedna nije imala seksualne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.