(FOTO) OVERILA IMANJE: Nećete verovati sa kim je Jelena Krunić imala seks na Farmi!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OVERILA IMANJE: Nećete verovati sa kim je Jelena Krunić imala seks na Farmi!

Jelena se trudila da sakrije da je sa Acom vodila ljubav, ali farmeri su je razotkrili

Jelena Krunić je do sada nekoliko puta imala seks sa Acom Stefanovićem, ikao njihovi snimci nisu emitovani, tvrdi Kristijan Golubović. On je u razgovoeu sa ostalim farmerima, rekao da zna ko je imao seks sinoć sa Acom, ali nije hteo da kaže o kome se radi. Par sati kasnije Stanija Dobrojević je otkrila Jasmini Medenici da je zapravo reč o Jeleni, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << misli da niko ne zna šta se dogodilo. Da se Stanije nije progovorila, gledaoci verovatno ne bi ni saznali da su Krunićeva i Živanović bili intimni.Inače, pre nekoliko dana, Jelenu i Acu je zadruga opomenula, kada su okretali kameru, zbog čega su bili upozoreni da će sledeći put biti kaženjeni. Farmeri su komentarisali kako su Jelena i Aca imali seks više puta, ali da su tek sada razotkriveni.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE Jelena i Aca imali seks necete verovati koliko puta

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2015

Farmeri nisu uspeli da sakriju da su vodili ljubav na imanju u Lisoviću..Ceo dan se na imanju u Lisoviću šuška da su Jelena Krunić i Aca Živanović imali seks na “Farmi“, a da to kamere nisu uspele da snime...Jutros je Kristijan Golubović dok je više njih ćaskalo na terasi, rekao da zna...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.