SELO VESELO: “Farmu” gledalo 3 miliona Srba!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELO VESELO: “Farmu” gledalo 3 miliona Srba!

“Farma” je juče bila najgledanija emisija u Srbiji. Gledanost “Pinkovog” rijalitija veća je nego što je iko očekivao, prenosi sa imanja iz Lisovića “zapalili” piplmetre

SRBI VOLE FARMU! Početak emitovanja “Pinkovog” rijalitija sinoć je nadmašio sva očekivanja, čak i zaposlenih na ružičastoj televiziji, a useljenje novih farmera na imanje u Lisovićima gledalo je skoro 3.000.000 ljudi. Da li su se gledaoci uželeli ovog formata >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji nije emitovan dve godine ili su Srbi zaista “farmerska” nacija? Ekrem, Stanija, Seksi Sandra, Milan Tarot i kompanija bili su gledaniji (prema rezultatima agencije koja meri gledanost) čak i od večito ustoličenih – “Dnevnika 2″ RTS-a i “Slagalice”.

Juče je Televizija Pink bila ubedljivo najgledanija stanica u Srbiji sa udelom od 26%, govore istraživanja agencije ’’AGB Nielsen Audience Measurement’’. Iza Pinka su se plasirali RTS 1(19%), TV Prva (19%), B92 (7,5%) i “Hepi” (4%). Useljenje takmičara na ‘’Farmu’’, najgledaniji rijaliti svih vremena, pratilo je 2.833.000 gledalaca, što ga je ustoličilo na prvom mestu na top-listama. “Farma”, koja je trajala od 20 sati do pola sata pre ponoći, imala je šer od 38.51% i rič od čak 41.45%. Iskreno, očekivali smo veliku gledanost, ali ovo je nadmašilo i naš optimizam – navodi Pres služba “Pinka”.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Farma 2013 obara rekorde: 3 miliona gledalaca prve večeri!

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2013

Početak emitovanja Pinkovog rijalitija "Farma " preksinoć je nadmašio sva očekivanja, čak i zaposlenih na ružičastoj televiziji!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.