Pusti snovi: Sara gola dočekala Ivana

Izvor: Press, 25.Nov.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusti snovi: Sara gola dočekala Ivana

Bez ustručavanja, Ivan je svoj san ispričao Sari. U detalje! Sara je u njegovom snu bila potpuno gola, a njemu je to bilo potpuno normalno. Sanjao je da mu je bio rođendan, ulazi u sobu i zatiče svoju "koleginicu" sa farme koja stoji leđima okrenuta, ali bez odeće. Cela njegova rodbina se okupila, niko ništa ne komentariše.
"Najvažnija stvar je što smo mi pričali i zagrlili se. Ti u polu-ležećem položaju. Ja ležem pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tebe i zaspim. Zatim me budi moja keva, a tebe pokriva, ali pomalo ljutito. A ti gola, baš te briga.  I niko od mojih gostiju ne razgovara, a ti ležiš sa mojom kevom pričate", ispričao je Ivan.
Saru je interesovalo da li je bila zgodna u snu, a Ivan je odgovorio da jeste. Istina, Sari kao da nije baš bilo dragošto je taj san osim nje čulo još šest miliona ljudi koji gledaju Farmu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.