Pronađeno telo mladića nestalog pre dva i po meseca

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo mladića nestalog pre dva i po meseca

Gotovo je izvesno da se radi o dvadesetrogodišnjem Miroslavu Armackom kome se svaki trag gubi 4. jula Na oko kilometar od sela Melenci, u blizini farme pilića, pronađeno je telo, a gotovo je izvesno da se radi o dvadesetrogodišnjem Miroslavu Armackom iz ovog sela, koji je nestao pre dva i po meseca.Pročitajte još: TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA: Pronađeno telo vatrogasca koji je nestao u jezeru Ćelije On je 4. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Melenaca krenuo crnim motorom „Jamaha" u pravcu Zrenjanina, a onda mu se gubi svaki trag, mobilni telefon mu je bio nedostupan, pa su članovi porodice organizovali višednevnu pretragu terena između Melenaca i Zrenjanina, ali bez uspeha. Kako je potvrđeno u zrenjaninskoj policiji, tek sada, dva i po meseca kasnije, pronađeno je telo, koje je preneto na obdukciju u Instutut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a sumnja se da je u pitanju Miroslav Armacki.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pronađeno telo mladića nestalog pre dva i po meseca?

Izvor: B92, 17.Sep.2019

Pronađeno telo mladića. "Novosti" navode da je najverovatnije reč o Miroslavu Armackom, nestalom pre dva i po meseca...Armackom se svaki trag gubi 4. jula...telo je nađeno na oko kilometar od sela Melenci, u blizini farme pilića, a gotovo je izvesno da se radi o dvadesetrogodišnjem Miroslavu Armackom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.