Predstavljamo vam nove učesnike Farme: Borko i Stefan THC

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo vam nove učesnike Farme: Borko i Stefan THC


Mladi reperi iz grupe THC Familia koji su pre nekoliko dana ušli na Farmu su stekli popularnost albumom koji su objavili prošle godine i sa kog se izdvojila pesma 'Trenerka stil' koja na 'Jutjubu' ima gotovo milion pregleda. Naravno, Ekrem je izjavio da je njega gledao čak šest miliona ljudi i da njegovu popularnost i status zvezde ne može niko da nadmaši, ali pogledajmo i ko su novi farmeri koji će se takođe takmičiti za nagradu od 100.000 evra.
Borko Vujičić Bore je rođen 1985. godine u Beogradu. Sa 14 godina je počeo da se bavi rep muzikom. Zajedno sa prijateljima je osnovao grupu THC la Familia. 2003 godine grupa je imala prvi nastup u Domu omladine u Beogradu. Borko Vujičić prilikom ulaska na 'Farmu' za sebe je rekao da su mu mane što je lenj, impulsivan i ishitren
Stefan Gligorijević je rođen 28.12.1985. godine u Beogradu....
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić,   Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.