Pometnja na Farmi: Jelena voli Baneta

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pometnja na Farmi: Jelena voli Baneta

Turbulentna ljubavna priča na farmi između Baneta i Katarine ponovo je doživela svoj krah. Ovoga puta, tome je “kumovala“ Jelena Stožinić koja je bila počasni gost na poslednjoj žurki. Bane je sve vreme bio sa manekenkom, i bili su izuzetno prisni, nakon čega su svi farmeri konstatovali da bi njih dvoje trebalo da budu zajedno. Katarinu je ovo neverovatno pogodilo i ponovo je odlučila da se udalji od Baneta. Jelena, pak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tvrdi da nju i Baneta ne vežu ljubavne, već samo one najiskrenije, prijateljske emocije.

- Kada sam posle dve nedelje ponovo ušla u "Farmu" najveća želja mi je bila da vreme provedem sa Banetom. To je najnormalnija potreba s obzirom na to da smo nas dvoje tokom tri meseca bili veoma bliski. Ne znam zbog čega se podigla tolika prašina, i zašto se navodi da sam ja razdvojila Kaću i Baneta kada smo mi isključivo prijatelji. Bane je sam rekao da će pamtiti ovu "Farmu" zbog toga što je pronašao velikog prijatelja i to isto stoji i sa moje strane. Shodno tome mislim da je naša reakcija i bliskost na žurki sasvim primereno ponašanje - kaže Jelena.

Ipak, farmerima ovo nije bilo normalno i brže bolje su potrčali da iznesu svoje zaključke. Svi osim Jasmine Ane su se složili da su Bane i Jelena stvoreni jedno za drugo.

"Bane nikad nije voleo Katarinu”, smatra Eva Ras, "Bane i Jelena su stvoreni jedno za drugo”, procenio je Peja, Zorana kaže da između Baneta i Jelene postoji privlačnost i da je uverena da će oni nastaviti neku priču posle emisije. Baki je "vezu” Kaće i Baneta nazvao sprdnjom, dok je Jovana ubeđena da će se stvoriti ljubav između Baneta i Jelene.





Opširnije o ovome čitajte u izdanju Blica od subote, 25. decembra 2010. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.