Policija izvela Kristijana Golubovića sa Farme

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija izvela Kristijana Golubovića sa Farme

Policija je izvela Aleksandra Kristijana Golubovića iz rijaliti programa Farma danas posle podne. Kako saznaje "Blic", on je sproveden u policijsku stanicu Barajevo na saslušanje, odakle je ubrzo pušten.

Nakon saslušanja, koje je trajalo nešto više od sat vremena, Golubović je pušten na slobodu. On je iz policijske stanice u Barajevu odveden policijskim džipom.

Prvi osnovni sud u Beogradu trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danas da odluči da li Golubović mora u zatvor zbog dilovanja heroina.

Naime, danas ističe period na koji je Goluboviću po prethodnoj molbi odobreno odlaganje izdržavanja kazne od osam godina zatvora zbog dilovanja 100 grama heroina.

On je uhapšen u januaru 2010. godine jer je, kako je saopštio MUP, sa majkom Milankom (60) i sa još četiri člana kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu trgovao narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd.

Kristijan je za to krivično delo prvostepeno osuđen na 14 godina u januaru 2014, ali Apelacioni sud je izrekao konačnu, pravosnažnu presudu u novembru iste godine i osudio ga na osam godina zatvora. Od te kazne Kristijan je već izdržao četiri godine i četiri meseca.

Sud je Goluboviću pre tri meseca odobrio odlaganje odlaska u zatvor zbog rođenja deteta, što je zakonski uslov po kojem svaki osuđenik može dobiti odlaganje izdržavanja kazne. Ipak, u svetlu najnovijih izjava Golubovića u rijalitiju Farma i posebno zbog naloga Višeg tužilaštva policiji za pokretanje predistražnog postupka povodom tih izjava, on bi trebalo da se nađe u zatvoru.

Više od mesec dana u Farmi Golubović šokira javnost izjavama da je učestvovao u brojnim zločinima, ubistvima, iznudama i pljačkama.

Nakon toga ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija čeka da nadležno tužilaštvo pošalje zahtev za prikupljanje podataka i informacija, što se juče i dogodilo.

Policija je juče potvrdila pisanja “Blica” o pokretanju istrage protiv Kristijana Golubovića povodom njegovih šokantnih izjava u rijalitiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.