PEVACICA ODGOVARA Ovako Sasiceva reaguje na ogovaranja farmera

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVACICA ODGOVARA Ovako Sasiceva reaguje na ogovaranja farmera

Bivša učesnica "Farme" čula je da je farmeri ogovaraju, evo šta im je poručila.

Folk pevačica Ivana Šašić u ponedeljak je napustila rijaliti šou "Farma", a od tada svaki trenutak provodi sa svojom decom. Jedan od sinova azvršio je u bolnici, a brižna majka se od njega ne odvaja.

Nema vremena da gleda "Farmu", ali je čula da je pojedini farmeri >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ogovaraju, pa je ovako reagovala putem svog Fejbuk profila.

- Dragi moji prijatelji!! Hvala na obaveštenjima, ali ja zaista od izlaska ni jedne sekunde nisam gledala Farmu. Kažete da me spominju? Ok. Nijedan intervju nisam dala do sada, niti pričam, niti komentarišem Farmere. Oni pričaju, ja ćutim. Oni govore o njima samima, a ja imam bitnijih obaveza u životu. Hvala na brizi i obaveštenjima - napisala je Šašićeva u svom maniru.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.