Oglasila se Svetlana Golubović: Ovo je istina o Jeleninom detetu!

Izvor: Svet, 21.Apr.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se Svetlana Golubović: Ovo je istina o Jeleninom detetu!

Iako nije sa ćerkom, Jelenom Golubović na Farmi, mama Ceca pomno prati sva dešavanja, a na reči pevačice Saške Karan ostala je šokirana. Naime, na sinoćnom suđenju koje se odigralo na “Farmi” Jelena i Saška otpočele su raspravu, a Karanova je tom prilikom tvrdila da Jelena ima dete koje je ostavila u domu.
Te navode, za pink.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ceca je demantovala:
“To što Saška priča naravno da nije istina. To je samo jedna u nizu njenih laži. Ona laže kako zine, pričala je za mene da sam prostitutka, da radim na crno, da sam nekome otela stan. Pošto nema šta da kaže, ona izmišlja stvari.”
Ako se vrati na imanje, Ceca tvrdi da Saški neće ostati dužna.
“U svakom slučaju ću joj na neki način dati do znanja da može da priča šta hoće, ali da to neće umanjiti Jeleninu veličinu i ugroziti njenu ličnost”, rekla je Svetlana.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA GOLUBOVIĆ: Ovo je prava istina o Jeleninom detetu u domu

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

..."To što Saška priča naravno da nije istina To je samo jedna u nizu njenih laži Ona laže kako zine, pričala je za mene da sam prostitutka, da radim na crno, da sam nekome otela stan Pošto nema šta da kaže, ona izmišlja stvari", rekla je Golubovićka..Ako se vrati na imanje, Ceca tvrdi da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.