Neviđen haos na Farmi: Kristijan izudarao Jelenu, Acu, Vladu i Miloša

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđen haos na Farmi: Kristijan izudarao Jelenu, Acu, Vladu i Miloša

Kristijan Golubović, po mnogima prvi favorit za osvajanje glavne nagrade na imanju u Lisoviću, najverovatnije je okončao priču na Farmi pošto je prebio čak četvoro farmera.
Golubović je, naime, prvo nasrnuo na Jelenu uz tonu uvreda da je kurva, pošto je balerina bila sa trojicom momaka tokom “momačke i devojačke večeri”. Vukao ju je za kosu i šutnuo u zadnjicu, a onda je podelio šamare i Aci, Vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Milošu.
Bilo je i udaraca nogama, a ostali farmeri koji su se zatekli su se jednostavno sklonili, osim Stanije koja je pokušala da smiri Kristijana.
Ostaje da se vidi kako će reagovati Zadruga, ali najverovatnije Krstijanu sleduje izbacivanje sa imanja, iako farmeri sumnjaju da je u pitanju neka nameštaljka…

#svet
The post Neviđen haos na Farmi: Kristijan izudarao Jelenu, Acu, Vladu i Miloša appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.