Izvor: Svet, 06.Apr.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja ljut na Milenu zbog Sajka

Na farmi svađa između Milene i Nemanje koja traje skoro nedelju dana nastavlja se, a njihova jabuka razdora je mladi pevač Nikola Sarić Sajko. Milena je uskršnje popodne provela uz Sajka koji je svirao gitaru i zabavljao nekolicinu farmera. Ona je birala pesme, Sajko je svirao i svi su bili raspoloženi, ali od Mileninog dečka Nemanje nije bilo ni traga ni glasa. Nešto kasnije se pokazalo i zbog čega. "Ljutim se na tebe zbog toga što se družiš sa Sajkom. I dalje me muči tvoje ponašanje i kako će sve to da izgleda drugima", kukao je Nemanja, a Milena je ponovo pokušavala da mu objasni da mora da joj veruje i da su sve to nebitne stvari. Ovo je već druga svađa za tri dana zbog Sajka. U prošli četvrtak Milena je tražila Sajku da joj donese vodu iz bunara. Maca je počeo da provocira Nemanju zašto to ne traži od njega i Stevanović je pukao. Žestoko je napao Milenu koja nije uspela da se odbrani. Kasnije te večeri i Sajko je počeo da provocira Nemanju, koji je kao sluga spavao u štali. "Lepo spavaj, a ja ću da ti čuvam Milenu", smejao se Sajko, a Nemanja je poludeo. Inače, Sajko nije jedini muškarac oko koga bi Nemanja trebalo da se nervira. Jer, na farmu je početkom prošle nedelje stupio i Vlada Stanojević, sa kojim je ranije Milena bila bliska"      
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milena, vrati se kući

Izvor: Blic, 07.Apr.2010, 01:15

Poslednjih nedelju dana u „Farmi“ obeležile su svađe „Grandovog“ para Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića. Nemanja se već nekoliko puta naljutio na svoju devojku i iskazao je veliku ljubomoru zato što se ona druži sa Sajkom. Strasti nikako ne mogu da se stišaju, pa su poslednjih dana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.