Nemački reper ulazi na “Farmu” ili u “Velikog Brata”: Sudio sam se sa Merkelovom, pokidaću sve za Srbiju!

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački reper ulazi na “Farmu” ili u “Velikog Brata”: Sudio sam se sa Merkelovom, pokidaću sve za Srbiju!

Nemački reper srpskog porekla Toni der Asi u septembru bi mogao da postane učesnik “Velikog brata” ili “Farme”, od kojih je dobio poziv. Ovaj muzičar, koji boravi u Beogradu gde s kolegom Goranom Vujičićem Vujom snima spot za singl „Teram fazon“, u Nemačkoj je postao popularan nakon što ga je tužila najmoćnija žena na svetu Angela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Merkel.
On je u jednoj pesmi kritikovao njen rad i nazvao je “kurvinim sinom”, zbog čega je kancelarki morao da plati 8.000 evra.
“Dete sam gastarbajtera i u Nemačkoj sam stranac. Dosta sam kritikovao tamošnji sistem u pesmama. Zbog toga su me prozvali državnim neprijateljem. O Angeli Merkel sam rekao neke stvari u pesmi “Staatsfeind“ (“Državni neprijatelj“), zbog čega se uvredila. Tu numeru i danas odmah skinu s Jutjuba ako je neko postavi. Nisam propovedao političke stavove i nisam nacista kao što mi prebacuju”, priča Toni za Kurir.
Muzičar je bio svestan da će izgubiti bitku s kancelarkom.
“Suđenje je trajalo osam meseci. Išla je do Vrhovnog suda. Osuđen sam na novčanu kaznu od 8.000 evra. Posle toga sam joj napisao ljubavnu pesmu “Heiraten mich” (“Udaj se za mene”). Dobro je prošla jer svi znaju da je to bila ironija”, iskren je muzičar.
Ovaj skandal je Toniju doneo pomak u karijeri. Sada sarađuje sa izdavačkom kućom “Soni” i spotove mu pušta kanal Agro Berlin, koji ima više od milion pretplatnika.
“Morao sam da krenem i protiv države da bi se zapitali ko je ovaj dečko. Sada imam brojnu publiku. Na Fejsbuku imam više od 100.000 fanova“, iskren je Toni.
Reper kaže da će rado ući u neki srpski rijaliti, ali samo s kolegom Vujom.
“Odbio sam nemački rijaliti “VIP Veliki brat”. Za ljude koji u Srbiji ulaze u rijalitije nikad nisam čuo. Svi su Ajfoni, Simensi i telefoni. Ako ljudi žele zabavu, treba da zovu ljude kao što smo Vujo i ja. Ako treba, peći ćemo rakiju i noću se skidati goli. Idemo u “Velikog brata” i na “Farmu” samo u paru. Idem svugde s njim. Pokidaću sve za Srbiju!”, zaključuje Toni.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački reper ulazi na “Farmu” ili u “Velikog Brata”: Sudio sam se sa Merkelovom, pokidaću sve za Srbiju!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Nemački reper srpskog porekla Toni der Asi u septembru bi mogao da postane učesnik “Velikog brata” ili “Farme”, od kojih je dobio poziv. Ovaj muzičar, koji boravi u Beogradu gde s kolegom Goranom Vujičićem Vujom snima spot za singl „Teram fazon“, u Nemačkoj je postao popularan nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.