Natalija Ibraimov: Tužna što nije u drugom stanju

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 04:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija Ibraimov: Tužna što nije u drugom stanju

Iako se u medijima uveliko spekulisalo da je pevačica i bivša „farmerka“ Natalija Ibraimov u drugom stanju, analize su pokazale suprotno.

Svi simptomi koje je imala upućivali su na to da će članica grupe „Trik FX“ uskoro postati majka. Natalija i njen suprug Sani nisi krili od medija radosnu slutnju, pa su svoju sreću želeli da podele sa svima. Međutim, kada su saznali da se, ipak, uskoro neće ostvariti u ulozi roditelja, bili su veoma tužni.

Jelena: Natalija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je na farmi Saniju nabila rogove!

- Baš sam tužna. Evo, upravo sam dobila rezultate da nisam trudna. Moj suprug i ja smo se veoma radovali i verovali da ćemo se ostvariti još jednom u ulozi roditelja. Priželjkivala sam bebu, ali budući da mi je ciklus izostao, verovatno je reč o poremećaju hormona, što je posle učestvovanja u „Farmi“ zadesilo skoro sve ženske učesnice popularnog rijaliti-programa – rekla je za magazin „Hello!“ Natalija Ibraimov.

Piše: Jelena Popović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.