Nada Topčagić: Vesna Zmijanac je pogrešila što je ušla u Farmu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić: Vesna Zmijanac je pogrešila što je ušla u Farmu!

Poznata pevačica narodne muzike, Nada Topčagić, otvoreno je otkrila šta misli o učešću svojih koleginica, ali i prijateljica, u rijaliti programu Farma. Kako su dugogodišnje prijateljice, Nada ističe da se sa Vesnom Zmijanac i Zoricom Marković poznaje od vajkada, a o njihovom ponašanju, za pink.rs, prokomentarisala je:

“Vesni nije trebalo to, ovo joj je velika greška, ona nije za takvu sredinu. Ona je takva ličnost, ona je jedna zvezda, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << spušta se ona na nivo “krv i nož”, nije ona za te svađe, psovke i tuče. Možete je napaditi i da radite šta vam padne na pamet, ona se povuče i nije galamdžija. Vesna je mirna i od nje to nećete videti. Znam je od vajkada, mnogo smo mi prošle, znam da se ne folira. Ona je kao puž, uvuče se u svoju čauricu i ćao, mogu da je napadaju do sutra. Zorica je drugačiji tip od Vesne, ona je stvorena za rijaliti, ne verujem da se njih dve svađaju, mogu one da planu ali to neće pokvariti prijateljstvo, Vesna ne pruža otpor.”

Pevačica ističe da ih redovno gleda, ali i da ponekad poželi da je tamo.

“Ja da sam na imanju, bio bi haos. Ne daj bože da mi podmetnu nešto ili da mi kažu da smrdim, pa poludela bih. Došlo bi do teškog sukoba, ne mogu ja to da trpim, za takve situacije ubijam odmah, radila bi bejzbol palica 100 odsto. Od Zorice bih se sklonila, ubila bi me, ne bih sa njom dolazila u nikakav sukob jer je se plašim, prebila bi me, jača je od mene”, priča Nada kroz smeh.

Iako su joj obe drage, Topčagićeva je priznala da joj je Vesna favorit i da bi volela da ona pobedi.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.