Modelsica i Marijan Rističević u skupštini

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsica i Marijan Rističević u skupštini

Neko će mikrofon, a neko njivu zameniti za skupštinsku klupu. U novom sazivu Skupštine među poslanicima biće bivša Modelsica Nevena Adžemović, učesnik "Farme" Marijan Rističević, ali i Milanka i Dragomir Karić.

Nekadašnja članica grupe Models, dens sastava iz 90-ih godina poznatog po provokativnim nastupima i spotovima u kojima devojke graju polugole, biće poslanica u novom sazivu. Adžemovićeva, član NS, zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 75. mesto na listi koalicije okupljene oko SNS. Iako naprednjacima sleduje 73 mesta u parlamentu, izvesno je da u Skupštinu neće ući svi sa spiska, tako da je nekadašnjoj modelsici mandat zagarantovan, piše "Kurir".Milanka Karić zauzela je 9. mesto na listi SNS, a njen dever Dragomir je na 37. mestu, tako da oboje ulaze u Skupštinu.- I Milanka i Dragomir Karić sigurno će biti poslanici - poručili su u ovoj stranci.Zemljoradnik i političar, najpoznatiji po učešću u rijaliti-šouu "Farma". Rističević je na listi koalicije SNS-NS-PSS-PS broj 22, tako da se daleko bolje kotira od Modelsice.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.