LJUBAVNI PAR KOJI SMO SVI OBOŽAVALI NA FARMI ULAZI U ZADRUGU: Oni će večeras podići Srbiju na noge

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNI PAR KOJI SMO SVI OBOŽAVALI NA FARMI ULAZI U ZADRUGU: Oni će večeras podići Srbiju na noge

Da li je ljubav i dalje jaka ili su se strasti ohladile saznaćemo uskoro.

Nakon prošlonedeljne lude žurke u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' na kojoj je za dobru zabavu zadrugara bila zadužena najbolja guza u regionu Sandra Afrika, ove srede će to biti Pinkova zvezda koja je učestvovala u šestoj sezoni ''Farme'', kao i jedna poznata pevačica koja je i pobedila u trećoj sezoni ovog rijalitija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on Oct 28, 2017 at 8:40am PDT

Naime, kako je izvor blizak produkciji otkrio, večeras će atmosferu u Zadruzi dovesti do usijanja zgodni pevač Aca Živanović koji je osim po svojim vokalnim sposobnostima i singlovima koji beleže višemilionske preglede na Jutjubu poznat i po vezi sa atraktivnom crnkom Tamarom Đurić, sa kojom je romansu započeo upravo tokom boravka u rijalitiju! Ali to nije sve...

IVANA SELAKOV SPREMA LUDU ŽURKU: U klubu Kasina uvek gostuju samo najbolji pevači!

Atmosferu će do usijanja zajedno sa Živanovićem podgrejaće i Katarina Živković, koja je takođe pred kamerama rijalitija ''Farma'' otpočela emotuvnu vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, međutim i njihova veza se završila neslavno.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Oct 21, 2017 at 2:40am PDT

- Večeras će se zadrugarima u rijalitiju pridružiti Aca Živanović i Kaća Živković. Oni već imaju iskustva sa rijalitijima, a ne sumnjamo u to da će ih zadrugari dočekati raširenih ruku - kaže za Pink.rs izvor blizak produkciji.

NIJE OČEKIVAO: Darko Lazić se slikao u JEZIVOM izdanju, a jedan komentar... Au, koja ISPALA! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.