Kristijan ipak nije dobio pola: Stanija otkrila koliko je zapravo zaradila od rijalitija!

Izvor: Svet, 14.Jul.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan ipak nije dobio pola: Stanija otkrila koliko je zapravo zaradila od rijalitija!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović definitivno su obeležili šestu sezonu rijalitija “Farma”. Njih dvoje su bili u prijateljskim odnosima sve dok ih niije posvađao novac.
Iako je, prema spekulacijama, Kristijan važio za glavnog favorita, on je samo nekoliko dana pre finala odlučio da napusti imanje, pa je odmah favorit postala starleta, koja je i pobedila. Zbog toga je žestoki momak smatrao da je on zaslužan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za njenu pobedu, te da mu pripada polovina Stanijinog čeka vrednog 50.000 evra.
Poslušajte telefonski razgovor Kristijana i Stanije oko novca.
Nakon žestokog rata koji su vodili, Stanija je, ipak, odlučila da ispuni dato obećanje, pa mu je u prisustvu pravnog zastupnika dala polovinu novca: 25.000 evra. Ipak, ispostavilo se da je Stanija zaradila mnogo više.
“Ja sam od rijalitija uzela 70.000 evra. Je l’ treba nekom da polažem račune od čega živim? U svakom slučaju, sve sam zaradila sa svojih deset prstiju. Bilo je tu imućnih momaka koji su mi poklanjali putovanja i to je sasvim OK. Sve ostalo sam zaradila sama na častan i pošten način”, ispričala je Stanija, a ova njena izjava bila je povod da se ponovo pokrenu priče o njenom i Kristijanovom dogovoru.
Budući da je, kako sama navodi, od rijalitija zaradila 70.000 evra, onda bi trebalo da svom nekadašnjem prijatelju, na osnovu dogovora, isplati 35.000, a onda mu je isplatila “samo” 12.500.
Stanijino obrazloženje je tada bilo da je, navodno, dobila samo 25.000, te da je mu je dala polovinu osvojene nagrade.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.