Kolumbija: Veterinar krijumčario heroin u kučićima

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbija: Veterinar krijumčario heroin u kučićima

Kolumbijski veterinar je hirurškim putem, na farmi u zloglasnom Medeljinu, kučićima u stomak stavljao kesice sa heroinom.

Kolumbijski veterinar osuđen je u Njujorku na šest godina zatvora zato što je u kučićima krijumčario drogu u SAD.

Andres Lopez Elores je tokom 2004. i 2005. na kolumbijskoj farmi gajio kučiće, u koje je hirurškim putem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stavljao kesice sa tečnim heroinom.

Uhapšen je 2015. u Španiji i izručen SAD, gde je optužen za krijumčarenje narkotika.

Pred sudom u Bruklinu osuđen je na šest godina zatvora.

"Elores je odgovoran za nedolično korišćenje veterinarskih veština kako bi sakrio heroin u kučićima, što je bio deo veće šeme za krijumčarenje opasnih narkotika u SAD", izjavio je tužilac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolumbija: Veterinar krijumčario heroin u kučićima

Izvor: Danas, 08.Feb.2019

Kolumbijski veterinar osuđen je u Njujorku na šest godina zatvora zato što je u kučićima krijumčario drogu u SAD. Andres Lopez Elores je tokom 2004. i 2005. na kolumbijskoj farmi gajio kučiće, u koje je hirurškim putem stavljao kesice sa tečnim heroinom. Uhapšen je 2015. u Španiji i izručen...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.