Koje uloge se ponavljaju u svim rialitijima: Zavodnica, svađalica...

Izvor: Blic, 27.Apr.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje uloge se ponavljaju u svim rialitijima: Zavodnica, svađalica...

Sve je već viđeno. Iako je od prvog rialitija u našoj zemlji prošla decenija, učesnici “Farme” i “Velikog brata” koje ovih dana gledamo na malim ekranima nimalo se ne razlikuju od svojih prethodnika. Svaki rialiti ima svoju zavodnicu, svađalicu, par i osobu za primer...

Uloge koje se ponavljaju:

TIP 1: Zavodnica

Ava Karabatić kao Marijana Čvrljak... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Svakom gledaocu je jasno da je hrvatska starleta Ava Karabatić u potpunosti ušla u lik Marijane Čvrljak. Ona od prvog dana igra na kartu ljubavi i seksa pred kamerama. Ruku na srce, ne onog pravog seksa kakav nam je priredila njena zemljakinja, već simuliranog. Ona je najpre zavela Uroša, a onda se bacila na Željka. Odlično se snalazi.

TIP 2: Miran i povučen

Dragutin Topić kao Ivan Ljuba...

Ulogu osobe za primer oličava Dragutin Topić Top. On je miran, smeran, moralan, porodičan, tih i korektan čovek, a takav je bio prvi pobednik “Velikog brata” Ivan Ljuba. Top se do sada nije ni sa kim posvađao, a svako ko je pokušao da ga isprovocira nailazio je na zid, jer on ne pada na provokacije.

Tip 3 : Par

Stanija i Filip kao Kaća i Bane

Ljubavni par na aktuelnoj “Farmi” koji je nasledio Kaću i Baneta jesu Filip i Stanija.

Oni su svet za sebe i svesni su da su zajedno jači, istovremeno uviđajući da su parovi u rialitijima najbolje prolazili. Oni su ispunili ljubavni momenat koji ima svaki rialiti po scenariju. Njihovi sledbenici su Danijel i Jovana, koji ne kriju više ni emocije ni strast.

Tip 4: Svađalica

Maja Nikolić kao Miloš Bojanić...


Maja Nikolić je preslikala ponašanje Miloša Bojanića sa farme i prenela ga u „Velikog brata“. Uvek ima komentar i želi da je njena poslednja. Sličnu ulogu ima i Vesna Rivas, koju svi farmeri poistovećuju sa Milošem Bojanićem. Vesna je za manje od sedam dana uspela da se posvađa sa svima i da uspešno odigra ulogu “sama protiv svih”. Očigledno sigurna u glasove publike koji sažaljevaju takve učesnike, iskopirala je u potpunosti Bojanića, kojeg je ovakav model ponašanja odveo do pobede.

Odnedavno Vesni se pridružila i Zorica Marković, koja igra istu ulogu. Nakon nekoliko taktika i iskustva u rialitiju, shvatila je da je uloga svađalice uglavnom isplativa.

Tip 5: Bivša

Jovana kao Dragana Milošević...


Pošto producenti za svakoga imaju ulogu, odnosno model ponašanja koji bi učesnici trebalo da slede, tako su ubacili i bivšu devojku Filipa Panajotovića, manekenku Jovanu Nikolić, sa kojom maneken ne razgovara. Ta priča nas neodoljivo podseća na ubacivanje „Grandove“ balerine Dragane Milošević na “Farmu” u kojoj su nekada bili Nemanja i Milena. Međutim, Jovanu Filip ne zanima uopšte.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koje uloge se ponavljaju u svim rialitijima: Zavodnica, svađalica…

Izvor: Dzungla.org, 27.Apr.2013

Sve je već viđeno. Iako je od prvog rialitija u našoj zemlji prošla decenija, učesnici “Farme” i “Velikog brata” koje ovih dana gledamo na malim ekranima nimalo se ne razlikuju od svojih prethodnika. Svaki rialiti ima svoju zavodnicu, svađalicu, par i osobu za primer…... Opširnije na...

Nastavak na Dzungla.org...

Uloge koje se ponavljaju u rijalitijima: Zavodnica, svađalica...

Izvor: Kurir, 28.Apr.2013, 20:01

Sve je već viđeno. Iako je od prvog rijalitija u našoj zemlji prošla decenija, učesnici Farme i Velikog brata koje ovih dana gledamo na malim ekranima nimalo se ne razlikuju od svojih prethodnika. Svaki rijaliti ima svoju zavodnicu, svađalicu, par i osobu za primer....TIP 1: Zavodnica - Ava Karabatić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.