KAD SAM SAZNALA SKOČIO MI JE PRITISAK Meštani Vinjišta u šoku nakon saznanja da se Uroš Blažić krio u njihovom selu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 16:38

"KAD SAM SAZNALA SKOČIO MI JE PRITISAK" Meštani Vinjišta u šoku nakon saznanja da se Uroš Blažić krio u njihovom selu

Petar Stikić iz Malih Pčelica rekao je da je iznenađen stravičnim masakrom.

Meštani sela Vinjišta, u kome se sakrio Uroš Blažić, nisu ni pretpostavljali da je ubica tako blizu, a kada su čuli, obuzeo ih je strah koji je vladao sve do jutra, kada je policija uhapsila Blažića na farmi pilića njegovih ujaka Gorana i dede Dragana Gavrilovića.

- Kod porodice Gavrilović sam bila juče ujutru. Hvatali su se za glavu, jer su čuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ubijen neko od njihove rodbine. Posle su saznali da to, ipak, nije tačno. Sigurna sam da ujak i deda nisu ni znali da se on krije na njihovom imanju. To je veoma ugledna i radna porodica. Ne znam šta nemaju. Bave se poljoprivredom - priča komšinica Vasiljka Stijović iz Vinjišta.

Ona dodaje da je potom otišla kod druge komšinice i kada je htela da se vrati kući, naišla je na policajca s fantomkom koji joj je rekao da se vrati u kuću. To je i uradila.

- Nisam imala pojma šta se dešava. Nikome od nas nije palo na pamet da je Uroš došao ovamo. Njegova majka Biljana je ugledna, koliko znam radi na VMA. Otac je u Generalštabu. Nisam videla ništa, jer mi je policija zabranila da izlazim. Samo sam videla da je bilo jedno pedeset kampanjola i drugih policijskih automobila. Kad sam saznala, skočio mi je pritisak, pa sam morala da popijem tabletu - dodaje Vasiljka Stijović.

I Slavko Kragović iz okoline sela Vinjišta za porodicu Gavrilović ima samo reči hvale.

- Nemam reči za tu porodicu. Veoma je ugledna i radna. Kada sam čuo šta se dogodilo, čuvao sam unuku. Bio sam veoma uznemiren. Pošteno da vam kažem, još uvek ne mogu da se opasuljim. Danima plačem za decom koja su izginula u školi na Vračaru. I ja imam decu i unučiće. Bio sam uplašen od momenta kada se saznalo da je on u selu sve dok ga policija nije uhapsila. Ne znam šta se ovo dešava - priča Slavko Kragović za naš list.

Petar Stikić iz Malih Pčelica, koji ima imanje u Grošnici, rekao je da je iznenađen stravičnim masakrom.

- Nije mi jasno šta se dešava. Nezapamćeno! Ne daj bože da se opet dogodi. Strah me je da se ne dogodi nešto novo, jer mi se ovo kako se deca sada vaspitavaju nikada nije sviđalo. Ja svog devetogodišnjeg unuka učim da ide u crkvu, da svakome daje ljubav i da je prihvata. Samo ljubav. Novcem ne može ništa da se plati - rekao je Stikić.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Farma,   Gavrilovići

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Meštani Vinjišta šokirani zbog ubice iz Mladenovca koji se tamo krio! "Pošteno da vam kažem, još uvek ne mogu da se opasuljim"

Izvor: 24sedam.rs, 06.Maj.2023

Petar Stikić iz Malih Pčelica, koji ima imanje u Grošnici, rekao je da je iznenađen stravičnim masakrom

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.