Haos na Farmi: Krenuo da je poljubi, pa je pljunuo po sred face! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na Farmi: Krenuo da je poljubi, pa je pljunuo po sred face! VIDEO

Bilo je uzbudljivo popodne u rijalitiju Farma 7, kada je došlo do žestokog obračuna između dvoje farmera koji su se, između ostalog, polivali vodom iz kanalizacije.

Ponedeljak na Farmi je uvek uzbudljiv i napet, pogotovo kako se bliži kraj rijalitija. Danas je, posle posete mentora Proke, došlo do žestokog obračuna između Lepog Miće i Marije Ane, koja ga je u jednom trenutku isprovocirala, te ju je on >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pljunuo, a onda je nastao haos. Počeli su da vređaju jedno drugog, a pevač joj je prišao, uhvatio za vrat i krenuo da je poljubi, a onda je pljunuo u lice. Pošto nije uspela da izvuče vodu iz bunara, ona je u flašicu natočila vodu iz kanalizacije pa je ispolivala Miću fekalijama. On je krenuo da je juri po imanju, stigao na trem kuće gde je krenuo da obara sa stola sve što se na njemu našlo, a onda je i fizički nasrnuo na Mariju Anu. Po ko zna koji put, obezbeđenje je moralo da reaguje, te su ih razdvojili.

Večeras od 21h očekuje nas izbacivanje sa Farme, a od publike zavisi da li će na imanju ostati Milan Đorđević Crni ili Nikola Lakić.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.