Filip predložio Mariji Ani da više NEMAJU seks, njena reakcija pobedila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip predložio Mariji Ani da više NEMAJU seks, njena reakcija pobedila! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Farma" dobili su video poruke od svojih porodica, a Mariju Anu Smiljanić je pogodilo to što njena mama nije želela da se snima, već joj je poruku poslala drugarica.

Nakon što je saznala da njena mama nije želela da se snimi, Marija Ana je pokušavala da shvati zašto je ona odbila da stane pred kamere.

Pogledajte video poruku koju je dobila pevačica:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Gorana Goga Aleksić je tešila Smiljanićevu, dok je ona kukala jer misli da joj se mama nije javila zbog seksa koji je imala sa Filipom Đukićem.

- Najbolje da nemamo seks uopšte - rekao je Filip.

Pogledajte kako je Marija Ana reagovala:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) FILIP ODLUČIO, MARIJA ANA U SUZAMA: Nemamo više seks!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2016

...Nakon što je saznala da njena mama nije želela da se snimi, Marija Ana je pokušavala da shvati zašto je ona odbila da stane pred kamere..Pogledajte video poruku koju je dobila pevačica:

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.