Farmeri zamenili uloge

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri zamenili uloge

Ove nedelje su muškarci i žene na farmi zamenili uloge, makar što se tiče poslova na imanju. Tako lepši i slabiji pol obavlja muške, a ružniji i jači – ženske.

I kako se snalaze? Pa, kao i u prošlom serijalu, muškarci su već očistili kuhinju da blista, dok se žene zlopate sa sečenjem drva i nošenjem vode.

Jutros su Bane, Cobe i Ekrem prali posteljinu svih farmera. I dok je maneken >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poletno i prilično iskusno cedio čaršave, vlasnik hita “kuća-poso” je ne vadeći cigaretu iz usta asistirao. Međutim, Bane nije bio zadovoljan pa je pozvao Cobeta da mu pomogne što se Ekremu nikako nije svidelo:

- Baci tu cigaru, bre – brecnuo se Bane u jednom momentu na njega, ali mu ni ovaj nije ostao dužan:

- Ne smeta mi, ćuti tu. Šta imaš da zoveš druge? Vidi kolko snage imam – rekao mu je Ekrem kašljući, ali ne prekidajući započeti posao. Cigareta je ostala u ustima.

- Molim te operi mi bade mantil - moljakala je Jelena Cobeta, budući da ženama nije dozvoljeno da rade ženske poslove, među kojima je i pranje veša

- Ma ne dolaziš u obzir – odbrusio joj je maneken.

- A gde ćemo da širimo veš? - pitao se Cobe

- Ma na ogradu, vidi kolko je ima, malo tu, malo tamo, svud ćemo da stavimo – ubacio se u priču i Baki.

Za to vreme Bata je svojski ribao trem ispred ulaza u kuću. Peja koji je zadužen za kuhinju pozvao je Baneta i Ekrema da dođu. Da bi im pokazao svoje “otkriće” – kafu! Odmah je skuvao turu za umorne “radnice”.

- Sedi Ekreme ako si za kafu?

- Odakle vam crna kafa?

- E, odakle, mi kad preuzmemo, sve nađemo…


N. G.
Pogledaj vesti o: Farma,   Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Farma se okrenula naglavačke: Žene mlate sekirom, muškarci pralje i švalje!

Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2010

Ove nedelje su muškarci i žene na farmi zamenili uloge, makar što se tiče poslova na imanju. Tako lepši i slabiji pol obavlja muške, a ružniji i jači – ženske. I kako se [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.