Farmeri otišli na zajednički odmor

Izvor: S media, 29.Jun.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri otišli na zajednički odmor

Učesnici prve i druge sezone rijaliti programa „Farma“ tokom sledeća dva dana će imati priliku da se druže, ali i da reše međusobne nesuglasice na krstarenju koje im je obezbedio vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović na svojoj jahti „Sansiker 105“ vrednoj preko 10 miliona evra.

Ipak, da pomirenje neće doći tako lako moglo se videti već prilikom okupljanja bivših farmera na Aerodromu „Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tesla“. Naime, farmeri su okupili ispred zgrade aerodroma i dok su se družili i pričali, Miloš Bojanić i njegova supruga Branka prošli su pored svih i odmah se uputili ka šalteru za čekiranje, a potom otišli u kafić na spratu. Ostali farmeri su ih samo nemo ispratili pogledom ni ne pozdravivši se sa njima, ali to Bojaniće nije mnogo potreslo jer su im se u ispijanju kafe pridružili Miloševa nova drugarica Mina Kostić i njen dečko Igor X.

Nedostatak Bojanića, koga je većina nastavila da ignoriše i po dolasku na jahtu, nije smetao ostalim farmerima da se lepo zabavljaju dok čekaju na poletanje, posebno zato što je većina došla u paru. Tako je Firči uživao sa devojkom Jasminom Vuksan, Raka Radović sa suprugom, Nemanja i Milena su sve vreme razmenjivali nežnosti, dok je Maca uspeo da se skloni pre dolaska svih, kako ne bi uslikali njegovu devojku Tijanu, koja ne voli da se eksponira u javnosti.

Osim njih, na krstarenje jahtom vlasnika „Pinka“ pošli su Nigor, Sandra Obradović, Oliver Mandić, Džej i druge javne ličnosti, kao i predstavnici medija.

Sajko i Milica opet zajedno!

Iako nije hteo da prizna da je obnovio ljubav sa koreografom Milicom Cerović, Nikola Sarić Sajko je sa osmehom pozirao sa devojkom našem fotoreporteru, a nijedno od njih nije skrivalo sreću što su opet zajedno.

Raka Radović nazvao Olivera Mandića Karamelom!

Političar Raka Radović izazvao je salve smeha pred put kada je prišao Oliveru Mandiću, misleći da je šoumen Goran Stojićević Karamela. Naime, Raka je prilazio svim putnicima i pozdravljao se s njima i u jednom trenutku zagledao se u Olivera, lagano mu prišao i izgovorio: „Karamela, ti si?“. Sve do završetka puta ostali su zbijali šale nazivajući Mandića „Karamela“. Izvor: Alo.rs
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.