Farmeri napali Medenicu: Treba te spaliti na lomači! (video)

Izvor: Svet, 12.Dec.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri napali Medenicu: Treba te spaliti na lomači! (video)

Danas su ukućani na “Farmi” pričali o Jasmini Medenici, odnosno o tome kako se bavi crnom magijom.
Lepi Mića, Jelena Golubović, Maja Nikolić, Tamara i Aca uvereni su u to zato što ko joj se zameri bude kažnjen na neki način. Maja je pokazala kako se posekla na ekser u obliku slova “J”, dok se Tamara ispekla i ukočila. Pričajući su zaključili da se sada nalaze u 15. veku, sigurno bi je spalili na lomači.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Farmeri optužuju: Medenica se bavi crnom magijom!

Izvor: Tracara.com, 13.Dec.2015, 09:39

Optužuju je da je veštica (foto: screenshot) Na Farmi su svađe i napadi deo svakodnevnice, a Farmeri tvrde da se pored psovki i uvreda neki od njih služe i drugim sredstvima.Tako su Maja Nikolić, Tamara Đurić i Lepi Mića optužili Jasminu Medenicu da je veštica i da se bavi crnom magijom. Oni...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.