Farma nominacije: Dušica i Aleksandra u izolaciji, Saška osula paljbu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Feb.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma nominacije: Dušica i Aleksandra u izolaciji, Saška osula paljbu! (video)

Večeras na imanju u Lisoviću farmeri odlučuju koga će nominovati za izbacivanje.

Ovonedeljne sluge su bili novopečeni par, pevačica Dušica Grabović i maneken Filip Đukić, a večeras su ostali farmeri odlučili da Dušica ide u izolaciju.

Naime posle podele štapića Dušica je imala 23 štapića, dok je Filip dobio samo 3 štapića.

Očekivala sam ovo od većine farmera. Kad je Čeda birao sluge, on je izjavio da je imao na umu i mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Filipa. Možda sam i preudicirala i muški izbor, ali, ja sam ubeđena da nije pojma imao da ja i Filip imamo bilo šta. Svako svoje mane nosi na leđima, a tuđe vidi”, rekla je Dušica.

Ja se jesam svađala, ali ne bez razloga. Meni nije bio dan i svi su me danas napadali. Neki to vide, neki to ne vide. Ja jesma pogrešila što sam se svađala sa Zoricom Marković. Ja ću da prođem odlično u izolaciji jer sam je ja pravila. Ja sam se ceo život borila sama oduvek”, objasnila je.

Nakon podele štapića, glasovima gledalaca odlučeno je da će Aleksandra Blagojević praviti društvo Dušici u izolaciji .

Izbacivanje je u ponedeljak uveče.

Inače,  Dušica je tokom dodele štapića uspela  da se posvađa sa starijom koleginicom Saškom Karan sa kojom je već tokom dana imala žučnu raspravu.

Tokom svađe sa Saškom podsetila je šta joj je ranije u toku dana rekla.

Sram te bilo. Danas si mi rekla da je sramota što imam 35 godina i još uvek nemam decu, da to znači da ja ne vredim. Takođe, rekla si mi da sam prostitutka”, kazala je Dušica, a onda je Saška to potvrdila:

Ja sam se samo branila. Ti si prva meni rekla da bi se obesila da si na mom mestu. Ti si ta koja treba da se obesi, jer si se je*ala u oba rijalitija. Pogrešila sam, nisi prostitutka. One su poštenije od tebe, bar znamo čime se bave”, bila je oštra Saška.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.