Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma izbacivanje: Publika ga nije podržala! Crni napustio imanje, a onda je dobio novu šansu… (video)

Ovonedeljna gazdarica Maja Milošević za sluge je postavila Dušicu Grabović i Nikolu Lakića.

Farmeri su odlučili da Nikolu pošalju u izolaciju dok je publika odlučila da mu Milan Đorđević Crni bude protivnik.

Jedan od njih dvojice večeras će napustiti imanje.

Kako je STAR ekskluzivno saznao, Vesna Zmijanac pojavila se večeras u studiju nakon napuštanja Farme na svoju ruku, čemu je prethodilo saznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da joj je ćerka Nikolija trudna.

“Dobro, to je delić moj honorara, pa smo se i pomirili”, rekla je pevačica, a onda objasnila i šta se dogodilo te večeri:

“Pevači koji ulaze ne smeju ništa da nam kažu ali ovo nisu mogli da izdrže pa su mi šapnuli. Kada sam čula da je to pozamašna trudnoća ja nisam više imala šta tu da tražim. To znači da je moja Nikolija bila trudna i pre nego što sam ja ušla, ali valjda nije htela da mi kaže jer je verovatno videla da mi se ulazi u rijaliti.”

Vesna je sve vreme bila emotivna dok je pričala o trudnoći svoje ćerke, pa je uz suze dodala:

“Zamislite samo da se mojoj Niki desi nešto, a ja nisam tu, to sebi nikad ne bih oprostila.”

Pevačica je onda prokomentarislala učesnike koji su ostali na imanju, a prvo se uhvatila Jelene Golubović.

“Jelena je kao krpelj, kada se uhvati za tebe ne pušta te i hoće te samo za sebe, ja nisam to želela, ipak se zna ko sam ja”, rekla je Vesna.

“Jelena je osoba kojoj ne može da se pomogne. Ona će tako skončati život u nekom od rijalitija. To nije ni žalosno, ona je tako odlučila”, dodala je ona.

Potom su usledili razgovori sa Ognjenom Amidžićem na imanju, a Dušica je dobila i težak tajni zadatak.

“Marija Ana ovde na imanju iritira sve. Nema moć i zbog toga mora da peva, igra, da se uvija i da se dernja da bi privlačila pažnju”, rekla je Dušica, a onda joj je Ognjen objasnio šta treba da radi ove nedelje.

Naime, Dušica do četvrtka mora svako jutro da kuva kafu Jeleni i Mikiju.

Maja Milošević je govorila o tome koga od nominovanih takmičara želi da zadrži na imanju.

“Džoni treba da ostane, ali i Crni mi je veoma drag”, rekla je Maja.

Nominovani farmeri su stigli u Arenu i takmiče se u kvizu znanju. Nakon neizvesne borbe, više tačnih odgovora imao je Nikola Lakić, te su njemu duplirani glasovi.

Nakon dupliranja, rezultat je sledeći: Crni ima 14%, a Lakić 86% glasova publike.

Farmu napušta Milan Đorđević Crni.

Međutim, kada je Crni stigao u studio televizije Pink, voditeljka mu je otkrila da je zadruga ipak odlučila da ga vrati na imanje.

Naime, Crni je dobio zadatak da naredna 24 sata neotkriven provede na imanju u Lisoviću, a ako ga ispuni, nastaviće borbu za 50.000 evra.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.