Stigli novi stanovnici Farme

Izvor: S media, 15.Mar.2010, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli novi stanovnici Farme

Gagi Đogani, "Grandov" par, Ivan "200 na sat", Maca iz Velikog Brata, Marija Šerifović... Dobrodošli na prolećnu Farmu!

Poznate ličnosti koje će živeti (i svađati se) bez luksuza gradskog života drugi put su ušle na najpoznatije imanje u Srbiji.

"Romeo i Julija" ušli su prvi - "Grandov" par Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić, kojima će najteže pasti seoski poslovi, a najviše će im faliti telefoni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i španske serije. Na pitanje da li će biti seksa na Farmi, jednoglasno su odgovorili - "smislićemo nešto".

Pionir turbo-folka Ivan Gavrilović, poznatiji kao Ivan "200 na sat", i voditeljka "Sitija" Iva Smiljanić bili su drugi. Sledeći su bili Dejan Stanković, voditelj emisije "Luda kuća", koji je najavio da planira da "nađe seljančicu", a ako pobedi, bacaće novac publici, i pevačica Indira Aradinović-Indy, poznata po hitu "Bato bre" koliko i po problemima sa kilažom i tučom sa koleginicom Minom na jednom snimanju.

"Najviše se plašim hleba i slatkiša na Farmi", rekla je Indy, a Dejan u kraljevskoj uniformi najavio je da planira da postane kralj Srbije.

Posle Anabele, koja je dogurala do finala u Velikom Bratu VIP, u konkurentski rijaliti ušao je njen bivši suprug Gagi Đogani, ruku pod ruku sa manekenkom Irenom Ibrahimović, inače sestrom od strica fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

A trend dolaska iz rijalitija u rijaliti nastavio je Dragan Marinković Maca, voditelj VIP VB. Pridružila mu se Mis Srbije Mirjana Božović.

Na Farmu je ušao i Radovan-Raka Radović, dugogodišnji poslanik SPS-a, trenutni predvodnik partije "Naš dom Srbije" iz Trstenika, i rekao da "nema repove" iza sebe i da u rijaliti ulazi kako bi se prikazao u pravom svetlu.

Redovna učesnica domaćih festivala, po sopstvenom priznanju - Maja Odžaklijevska sledeća je otišla na imanje u Barajevu.

Nikola Sarić-Sajko iz Operacije Trijumf odlučio je da, posle Akademije OT, šanse za slavu iskusi i u seoskim poslovima. Rekao je da je već vozio traktor, ume sa životinjama, ali i da nema neku naročitu želju da pobedi na Farmi. Inače, njegova porodica nije podržala ulazak u ovaj rijaliti.

Pobednica Eurosonga 2007. godine Marija Šerifović takođe je ušla na Farmu. Prepoznatljivo duhovita i samokritična, Marija je prokomentarisala da je tvrdoglava, da će joj najviše faliti telefon i laptop, ali i da je njena "Molitva" verovatno već dosadila "i Bogu i ljudima".

"Želim da pokažem publici da mi, kao slavne ličnosti, nismo neko ko piški parfem, već smo obični ljudi"!

Narodnjak, u slobodno vreme kolekcionar oldtajmera Miloš Bojanić i roker Ivan Fece-Firči ušli su sledeći. Kao i Gagi, i Firči ima iskustvo sa rijalitijima preko bivše žene - njegova bivša partnerka Marina Perazić učestvovala je u već dve Farme. Boje narodnjaka, kao i ljubičastu boju uopšte, braniće i Zorica Brunclik.

Svi se slažu da će im najviše faliti moderna sredstva komunikacije, pa zatim prijatelji i porodica, kao i komfor gradskog života. Većina se slaže da bi seks na Farmi bio OK, ako ga kamere ne bi snimile. Ali, da li se slažu kao ljudi i članovi seoskog tima, videćemo u narednih 14 nedelja! Izvor: Mondo.rs
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.